VAR anulează un gol. Manchester City - Tottenham, meci dramatic cu 8 goluri în semifinalele Ligii Campionilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Manchester City - Tottenham rezultat cu 8 goluri. foto: @TottenhamHotspur - FB
Manchester City - Tottenham rezultat cu 8 goluri. foto: @TottenhamHotspur - FB
Manchester City - Tottenham a fost un meci dramatic cu 8 goluri, dintre care 7 valide, plus un penalty ratat, în semifinalele Ligii Campionilor.

Tottenham Hotspur s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, deşi a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 4-3 (3-2), pe Etihad Stadium, în manşa a doua a sferturilor de finală. În ultimele secunde ale partidei Sterling a marcat al treilea său gol în acest meci, inițial validat de arbitru, dar anulat după 1 minut prin sistemul VAR. Meciul a avut în total 7 minute de prelungire.

Manchester City - Tottenham rezultat

Tottenham Hotspur s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, deşi a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 4-3 (3-2), pe Etihad Stadium, în manşa a doua a sferturilor de finală. Tottenham, victorioasă în tur cu 1-0, a obţinut în premieră calificarea în semifinale, după ce City a fost aproape a ajunge în penultimul act, dar golul marcat de Raheem Sterling (90+3) a fost anulat în urma intervenţiei VAR (asistenţa video la arbitraj) pentru ofsaid la Aguero.

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi răsturnări de scor. După primele 11 minute de joc se marcaseră deja patru goluri, Raheem Sterling (4) a deschis scorul pentru echipa lui Guardiola, dar sud-coreeanul Heung-Min Son a reuşit dubla în doar câteva minute (7, 10). Gazdele au egalat prin Bernardo Silva (11), iar acelaşi Sterling a adus-o pe City în avantaj (21). Jocul s-a calmat o perioadă de timp, acesta fiind şi rezultatul la pauză, dar în partea secundă Sergio Aguero (59) a ajutat-o pe City să se desprindă la două goluri. Tottenham nu a renunţat la luptă şi a reuşit să înscrie şi al treilea gol, în absenţa golgheterului său obişnuit, Harry Kane, prin spaniolul Fernando Llorente (73), gol care s-a dovedit a fi decisiv în economia dublei manşe.

Semifinală Tottenham - Ajax

Manchester City rămâne în cursă pentru alte două trofee în acest sezon, Premier League şi Cupa Angliei, după ce a cucerit Cupa Ligii engleze. În semifinale, Tottenham o va înfrunta pe Ajax Amsterdam, care a eliminat deja două favorite ale competiţiei, Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Juventus Torino. Spurs se află pentru a doua oară într-o semifinală europeană, după ediţia 1961/62, când a fost eliminată de Benfica. Londonezii sunt al şaptelea club englez care ajunge în semifinalele Champions League, Anglia depăşind Spania în această privinţă.

Manchester City - Tottenham echipele:

Manchester City: Ederson - K. Walker, Kompany (căpitan), Laporte, B. Mendy (L. Sane, 84) - De Bruyne, Gundogan, David Silva (Fernandinho, 63) - Sterling, Aguero, B. Silva.
Antrenor: Josep Guardiola.

Tottenham: Lloris (căpitan) - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, D. Rose (D. Sanchez, 90+1) - Eriksen, M. Sissoko (F. Llorente, 41), Alli, Wanyama, Lucas Moura (Ben Davies 82) - Heung-min Son.
Antrenor: Mauricio Pochettino. Arbitru: Cuneyt Cakir (Turcia). Cartonaşe galbene: Sissoko (41), Heung-min Son (48), Rose (54), Wanyama (78).

Citește și:

Manchester United, eliminată din Champions League. Solskjaer: La acest nivel nu poţi comite erori

România, OUT din competițiile internaționale? Modificare legislativă cu efect devastator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel