Urmărește emisiunea live
Valeriu Gheorghiță nu vrea să intre în politică: Ar fi păcat să renunț la ce am obținut după atâta muncă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Valeriu Gheorghiță nu vrea să intre în politică / Foto: Facebook
Valeriu Gheorghiță nu vrea să intre în politică / Foto: Facebook
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, spune că nu vrea să intre în politică. 

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a fost întrebat dacă se gândește ca la un moment dat să se lanseze în politică, după ce pandemia de COVID-19 se va termina. "Categoric nu.", a răspuns Valeriu Gheorghiță în cadrul emisiunii „La Cină” de la Digi24. Medicul a spus că își dorește să practice medicina în continuare și că nu ar renunța la ce a obținut după atâta muncă. El a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să urmeze această meserie și că cel care l-a inspirat a fost medicul de familie din Izvoru.

"Categoric nu ( nu va intra în politică n.r.). Nu e cazul meu. Vreau să practic medicina în continuare, să fiu alături de colegii mei, de pacienți, de studenți. Îmi doresc să mă dezvolt din punct de vedere al profesiei universitare. Este activitatea pentru care am muncit ani de zile și ar fi păcat să renunț la ce am obținut după atâta muncă.",  a spus Valeriu Gheorghiță atunci când a fost întrebat dacă ar vrea să intre în politică, mai ales că au mai fost cazuri în care unii medici au decis după ani de zile în acest domeniu să încerce și politica.

Valeriu Gheorghiţă a mărturisit și că atunci când a început pandemia  de COVID-19 nu s-a gândit că el va coordona cea mai importantă campanie de vaccinare din România ultimilor zeci de ani.

"Niciodată nu mi-a trecut prin cap acest lucru, în niciunul dintre scenarii nu mă vedeam în acest loc. Și este pentru prima dată când nu știu ce voi face peste un an sau peste 2.", a mai spus Valeriu Gheorghiță.

 

Peste 5000 de copii, vaccinați în ultimele trei zile

 

"Din 2 iunie şi până astăzi ( 5 iunie n.r.), practic în ultimele 72 de ore, s-au vaccinat peste 5.100 de copii cu vârsta între 12 şi 15 ani, iar de la debutul campaniei de vaccinare până la acest moment au fost vaccinaţi peste 114.000 de adolescenţi şi tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani. Cred că este un mesaj puternic pe care generaţia tânără îl dă, pentru că, indiferent cum am vedea lucrurile şi din ce perspectivă ne-am uita, copiii reprezintă viitorul nostru", a declarat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, ieri, 5 mai, în debutul evenimentului "Senatul Copiilor", organizat la Palatul Parlamentului.

VEZI ȘI: Peste 70 000 de români, vaccinați în ultimele 24 de ore 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel