Val Vâlcu a spus când vor fi tensiuni reale în coaliție: Va începe concursul leapșa! Nu va scârțâi, ci va scrâșni / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro
Jurnalistul Val Vâlcu a spus care va fi momentul când vor exista tensiuni reale în coaliția de guvernare.

Jurnalistul Val Vâlcu  și-a exprimat punctul de vedere privitor la momentul în care coaliția de guvernare se va confrunta cu tensiuni reale:

„Vara e cel mai prost moment să faci sondaje, că lumea are alte priorități, unde se duce la mare, dacă mai găsește nămol la Amara, dar când vor începe sondajele în toamnă și va crește presiunea, și se vor uita și vor vedea că încep să scadă, că e nemulțumire multă, 90% țara se îndreaptă într-o direcție greșită și așa mai departe, va începe concursul leapșa. Pe cine dăm vina?!

Atunci va fi cârâială în coaliție. Nu va scârțâi, ci va scrâșni, va țipa, vor da vina unii pe alții în momentul când vor începe să sosească facturile și la energie și la intenția de vot“, a spus, la emisiunea „Deferiți mass-media“, jurnalistul Val Vâlcu.

„Exercițiu” de pregătire a românilor pentru lipsa de căldură și de apă caldă din viitorul apropiat

Bogdan Chirieac, analist politic, și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au discutat despre problemele cu care se confruntă românii și despre pregătirea populației pentru perioada dificilă care urmează:

„Încercam să spun că faptul că se tot discută aceste probleme, nu e un lucru rău, fiindcă nu toată lumea înțelege din prima, ca dumneavoastră (n.r. Mugur Ciuvică). Noi le-am explicat ani întregi că Băsescu nu e bun și ați văzut rezultatul, acum, 95% spun „Da, Băsescu nu e bun!“. Deci a durat ani întregi până când... . Și atunci discutăm despre aceste probleme vis-a-vis de carburant și voiam să vă mai spun că există o pregătire a populației din România și pentru lipsa de căldură, și pentru lipsa de apă caldă.

Jumătate din București nu are de ani întregi căldură și apă caldă. Ați văzut pe cineva nervos în sensul ăsta?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Nu!“, a răspuns Mugur Ciuvică.

„Nici eu n-am văzut pe nimeni nervos. Știu că bucureștenii au ieșit că nu era Dragnea la pușcărie. Da, lumea era foarte nervoasă! Că Dragnea a mărit pensiile și salariile, au spus că e mită: E mită ca să nu intri la pușcărie, nenorocitule! De apă caldă și căldură nu a zis nimeni. Și dacă se taie apa caldă și căldură nu este nicio problemă! O singură problemă ar fi în România, să nu tăiați benzina din stațiile de alimentare“, a punctat analistul politic.

„De scumpit se poate scumpi“, a precizat, ironic, Mugur Ciuvică.

„Scumpit, când vreți! Dar v-a deranjat cineva când au scumpit-o de la 5 lei la 10 lei? Nu v-a deranjat! Au fost niște inși care băgau de 30 de bani, de 50 de bani... .“, a spus Bogdan Chirieac.

„Păi ați văzut că i-a rezolvat Ciucă cu 50 de bani? Gata, le-a dat 50 de bani și i-a liniștit!“, a spus Mugur Ciuvică (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel