VACCINARE PROFESORI. Gheorghiță: Trimitem echipe mobile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Dr. Gheorghiță, anunț despre vaccinarea profesorilor
Dr. Gheorghiță, anunț despre vaccinarea profesorilor
Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva Covid-19, a făcut vineri un anunț privind vaccinarea profesorilor.

Dr. Valeriu Gheorghiță a anunțat, vineri, că se ia în calcul o analiză de posibilitate a vaccinării personalului din învățământ cu prioritate prin echipe mobile.

„Să se efectueze, în primul rând, vaccinarea cadrelor didactice care sunt la interfața directă cu elevii și a personalului din creșe și grădinițe.”, a subliniat coordonatul Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva Covid-19.

De asemenea, dr. Valeriu Gheorghiță a mai spus că se analizează posibilitate vaccinării profesorilor prin echipe mobile. 

„Încă analizăm locația care ar putea fi potrivită pentru acest demers: fie în sala de sport, unde se poate crea un spațiu adecvat sau la nivelul inspectoratelor școlare. Ne dorim analizarea acestui aspect, având în vedere situația epidemiologică.”, a adăugat dr. Gheorghiță la Antena 3.

Nu în ultimul rând, dr. Valeriu Gheorghiță a subliniat că s-ar dori ca de la 1 martie să se pună în aplicare acest demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel