Vacanță în Dubai. Imagini de senzație pentru iubitorii de călătorii (GALERIA FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dacă ești un iubitor de călătorii, dar încă nu ai reușit să ajungi în Dubai, îți prezentăm o părticică din "paradisul" vacanțelor de lux.

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației și este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persi, cu capitala la Abu Dhabi. 

Dacă te-ai gândit să mergi aici într-o viitoare vacanţă, poţi să "răsfoieşti" galeria foto de mai sus pentru mai multe imagini din locurile în care vei ajunge. Astfel, îţi poţi face o idee despre "ce te aşteaptă".

De asemenea, dacă urmează să pleci în Dubai în această perioadă, trebuie să ştii că rezidenţii Emiratelor Arabe Unite și ai celorlalte state membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului, precum şi persoanele care călătoresc în Dubai trebuie să prezinte un test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior călătoriei, indiferent de statul de proveniență.

Rezultatele testului trebuie să fie tipărite în limba engleză sau arabă, nefiind acceptate în format electronic. Cetățenii străini care provin dintr-o serie de state, inclusiv din România, pot fi supuși unui test suplimentar la intrarea în Dubai.

De asemenea, Emiratele Arabe Unite se află, începând cu 4 februarie, pe lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel