Vacanță 2021. Thailanda le permite turiștilor să stea în carantină pe iahturi
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 10 Martie, 16:21
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Thailanda permite turiștilor să stea în carantină la bordul unui iaht sau a unei nave de croazieră mici.

Guvernul thailandez a permis turiștilor străini să facă o carantină obligatorie de două săptămâni pe iahturi, potrivit Nikkei Asia.

"Vizitatorii din Thailanda pot acum efectua carantina obligatorie de două săptămâni pe un iaht. Această permisiune a fost dată ca parte a activității guvernului de a relansa industria turismului, care reprezintă aproximativ o cincime din produsul intern brut al țării", scrie publicația.

În ianuarie, autoritățile thailandeze au permis străinilor să stea în carantină în incinta cluburilor de golf. Programul a început deja să funcționeze în Phuket, unde turiștii cu un test PCR negativ pentru coronavirus pot petrece o perioadă de carantină la bordul unui iaht sau a unei nave de croazieră mici. Participanții trebuie să poarte o brățară inteligentă care monitorizează semnele vitale, inclusiv temperatura și tensiunea arterială, și locația GPS a utilizatorului. Dispozitivul poate transmite informații chiar și pe mare, pe o rază de 10 km. Între timp, guvernul thailandez a decis să reducă din aprilie perioada de carantină obligatorie pentru turiștii vaccinați împotriva coronavirusului de la 14 la 7 zile.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro