USR, vechiul PSD. Drulă acuză instituțiile de forță că au pus tunurile pe viceprimarii și primarii USR: Astăzi este despre hărțuire!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Liderul USR, Cătălin Drulă, acuză că instituțiile de forță sunt folosite pentru a hărțui aleșii USR. 

Cine nu sare ia condamnare. O strigare care se pare că nu mai e pe placul USR-ului când ocupă locul vechiului PSD. Tot mai des, liderul Cătălin Drulă se plânge și face acuzații grave la adresa instituțiilor de anchetă din țară. De această dată, acuză PNL-ul că dosarul deschis pe numele viceprimarului USR al Brașovului îi este convenabil. Nu mai este justiția independentă în România când e vorba de ai noștri? Dăm uitării ”fără penali” în funcții publice încă din stadiul în care se aplică prezumția de nevinovăție? Se pare că da. Căci astăzi USR-ul se regăsește tot mai des în papucii vechiului PSD și excesul de zel al celor cândva noi în politică s-a evaporat în fața unei situații de neimaginat acum câțiva ani: și ei pot fi subiectul unor plângeri penale. 

Citește și: DNA, urmărire penală pe numele viceprimarului Boghiu (USR) din Brașov. Ar fi permis unei asociații să folosească gratuit Catacombele de După Ziduri

”Disperarea celor care știu că li se apropie sfârșitul politic. Astăzi este despre hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță. Pe scurt, despre ce e vorba. Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Brașovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL și un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Brașovului, dar a fost oprit de USR. E același rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile. Serviciul de Administrare Patrimoniu, instituția care a dat în folosință spațiul pentru organizarea unui eveniment cultural, era condusă, culmea ironiei, chiar de viceprimarul care a făcut plângerea penală. Un dosar atât de absurd, încât a fost clasat în primă fază, în anul 2022. Acum suntem în an electoral. Dosarul a fost redeschis. Convenabil pentru PNL. Suntem obișnuiți cu astfel de presiuni. Aleșii noștri locali sunt obișnuiți să fie hărțuiți zilnic. Nu există instituție a statului aflată sub controlul PSD și PNL care să nu fi încercat să ne blocheze primarii. Ne transmit disperați semnale să ne oprim. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, vă spun din nou: nu cedăm! Alianța Dreapta Unită merge înainte, cu și mai multă îndârjire. Noi suntem sfârșitul puterii voastre politice și știți asta.Anul acesta, indiferent câte dosare faceți și ce alegeri mai comasați, veți plăti pentru tot răul făcut României. Pentru români, am un mesaj: veniți alături de noi. Veniți alături de noi să îi oprim și să construim România modernă la care visăm cu toții” a scris Cătălin Drulă, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel