USR-PLUS anunţă că începe selecţia pentru guvernatorul Deltei Dunării
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
USR PLUS demarează selecţia guvernatorului Deltei Dunării. Sursa: Pixabay
USR PLUS demarează selecţia guvernatorului Deltei Dunării. Sursa: Pixabay
Dacian Cioloş, copreşedinte USR-PLUS, a anunţat că începe procedura de selecţie a noului guvernator al Deltei Dunării. 

"De joi dăm drumul procesului de alegere a noului guvernator al Rezervației biosferei Delta Dunării prin dezbateri publice cu toate asociațiile interesate din Deltă care vor defini atât noul mandat de management al ARBDD, cât și elementele de competență pe care trebuie să le îndeplinească viitorul guvernator numit de USR PLUS printr-un proces de selecție profesionist.

O numire politică nu înseamnă că un șef politic își numește oamenii, apropiații sau dă sinecuri de partid. O numire politică poate însemna și o numire asumată politic a unei persoane cu competență, cu un mandat clar, susținută politic pentru a face treabă pentru comunitate și nu pentru a reprezenta interese personale ale șefilor politici.

Asta e viziunea USR PLUS prin care putem proteja biosfera cu responsabilitatea politică ce ne revine împreună cu organizațiile și asociațiile reprezentative și relevante care cunosc cel mai bine Delta și nevoile ei", a scris Dacian Cioloş pe Facebook. 

La jumătatea lunii ianuarie, în comisia care va alege noul Guvernator a fost invitat şi Ivan Patzaichin, dar pe fondul unor dispute cu unul dintre liderii USR Tulcea, acesta a renunţat la funcţie două zile mai târziu. 

VEZI ŞI Delta Dunării, disputată politic. DEMISIE de la vârful USR după ce Ivan Patzaichin a fost JIGNIT. Se încearcă revenirea marelui campion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel