USR, gata să bată palma cu PSD şi Pro România. Alianţa la care nu se aştepta nimeni
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 oct 2020 / 20:38
USR este aproape să facă o alianţă neaşteptată, cu PSD şi Pro România.

Afirmaţia a fost lansată de Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, dezamăgit de faptul că PNL a renunţat pentru moment la ideea unei alianţe cu USR în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. 

„Eu am spus că până luni seară o să vreau să știu foarte clar dacă da sau nu, dacă PNL, sub conducerea lui Nica, vrea să facă o majoritate cu noi în Consiliul Local și Consiliul Județean. Dacă după luni seară, ei revin și zic că nu vor, o să trebuiască să analizez alte opțiuni. Chiar sunt curios la ce se gândește domnul Nica, cu cine vrea să facă o majoritate, care sunt alte opțiuni. Eu încă sunt încrezător că putem ajunge la o concluzie, dar de astăzi noi, cei care ne dorim politică bazată pe transparență, pe principii, trebuie să fim și mai atenți. (...)

În momentul acesta este în mâinile domnului Nica dacă vrea ca PSD sau PRO România să facă parte din guvernare. El este singurul om care decide. (...) O să încep să vorbesc cu toți cei care au fost votați de timișoreni, inclusiv cu consilierii care fac parte din PSD și PRO România. O să analizez situația luni seară" a declarat Dominic Fritz, potrivit publicației Opinia Timișoarei.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro