Urmărește emisiunea live
Usain Bolt apără ''distanţarea socială'' cu o... fotografie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Usain Bolt apără ''distanţarea socială'' cu o fotografie a victoriei sale din finala JO de la Beijing.

Jamaicanul Usain Bolt, fostul star mondial al sprintului, a făcut furori pe reţelele de socializare după ce a postat o fotografie surprinsă în momentul uluitoarei sale victorii în finala probei de 100 m de la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing (2008), însoţită de comentariul "Distanţare socială", informează AFP.

Fotografia îl arată pe atletul jamaican trecând linia de sosire în finala cursei respective, cu un avans considerabil faţă de rivalii săi, pe stadionul Cuibul de Pasăre din capitala Chinei, stabilind cu această ocazie şi un nou record mondial, cu timpul de 9 sec 69 de sutimi, pe 100 metri.

Postarea lui Bolt a adunat, marţi dimineaţă, peste 600.000 de "like"-uri pe Instagram, 500.000 pe Twitter şi 300.000 de reacţii pe Facebook.

Usain Bolt, o adevărată legendă în Jamaica, după ce a cucerit opt medalii de aur la Jocurile Olimpice (2008, 2012, 2016), promovează distanţarea socială şi izolarea în rândul compatrioţilor săi, pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19 şi a limita răspândirea coronavirusului.

Sprinterul poate fi văzut, în postările video de pe reţelele de socializare, făcând exerciţii fizice sau jonglerii cu mingea de fotbal, în interiorul casei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel