Urmează o vară incendiară! Află cum poți cuceri fiecare zodie!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Danik Prihodko, Pexels
Fotografie de la Danik Prihodko, Pexels
Venus va retrograda în această vară și bineînțeles, ne va pune pe jar din punct de vedere amoros! Iată cum poți cuceri fiecare semn zodiacal!

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt înnebuniți după jocul flirtului pe care îl asociază cu o „vânătoare”. Să nu uităm că sunt guvernați de Marte, Zeul războiului și al pasiunii. Le place să cucerească și sunt atrași de multe ori de cineva care „se lasă” mai greu. Acești nativi au o natură impulsivă, veți observa că se aprind foarte repede. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus e șefa! Taurii nu sunt dornici de jocuri, ci mai degrabă de un parteneriat stabil, pentru o relație de lungă durată, sau de ce nu, o căsătorie. Taurilor nu plac prea mult schimbările și nici surprizele. Însă, dacă le-a căzut cineva cu tronc, atunci pot fi destul de persuasivi și foarte romantici. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt cei mai jucăuși! Mercur e de vină! Au o natură a flirtului în sânge și sunt cunoscuți ca fiind foarte sociabili și comunicativi. Au toate vorbele la ei și știu cum să te facă să îți pierzi capul. Dacă va întâlni pe cineva alături de care va avea o conexiune la nivel intelectual, atunci se va îndrăgosti nebunește. 

CITEŞTE MAI MULTE PE ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel