UPDATE 2 / Conflict sângeros în Galați. Interlopul mort, membru al Clanului Ogeaca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena3
Captură Antena3
UPDATE 2 / Au apărut câteva informații despre interlopul ucis în conflictul sângeros de la Galați, de joi seară. 

UPDATE 2:  Bărbatul mort, în vârstă de 39 de ani, ar fi fost cunoscut grept Gabi 'Șef', membru al Clanului Ogeaca. El ar fi lăsat în urmă trei copii, conform Realitatea PLUS.

UPDATE 1: Antena 3 a anunțat, în jurul orei 23:15, citând cadre medicale, că bărbatul înjunghiat, cunoscut cu antecedente penale, a decedat. 

Știre inițială

Un conflict sângeros între interlopi a avut loc, joi seară, la Galaţi. Un bărbat a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost înjunghiat în stradă.

Un bărbat despre care se crede că ar fi membru al lumii interlope din Galați a fost înjunghiat în plină stradă. Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost așteptat de o persoană necunoscută lângă bloc și a fost înjunghiat cu un cuțit în burtă și în gât.

Victima a fost transportată în stare critică la spital.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Poliția și procurorii încearcă să afle cine este autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, conform Mediafax. 

Incidente similare

Reglare de conturi lângă Combinatul Siderurgic 

O confruntare violentă a avut loc în luna martie, la halda de zgură de lângă Combinatul Siderurgic din Galați. Primele informații arătau că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între hoții de fier vechi. Mai multe persoane au fost rănite, iar una a ajuns în stare gravă la spital, scria Mediafax. 

În acest caz, anchetatorii au deschis un dosar penal de tentativă de omor. 

Surse apropiate anchetei confirmau atunci că scandalul a avut loc la halda de zgură de lângă combinatul siderurgic din Galați. Mai multe persoane s-au bătut și au fost folosite arme albe, precizează sursele. Se pare că a fost vorba despre două grupări rivale, formate din hoți de fier vechi.

Deținut din Galați, înjunghiat în gât de un alt bărbat din penitenciar

Un deținut din Penitenciarul Galați a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență al municipiului, în luna ianuarie a anului 2020, după ce a fost lovit în gât cu un cuțit artizanal, de o altă persoană privată de libertate, conform Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității, Giulia-Marta Munteanu, personalul operativ și medical al Penitenciarului Galați a intervenit atunci pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane condamnate, urmare a unui prezumat act de agresiune (Citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel