UNTOLD 2017. Amenzi şi sute de persoane asistate medical
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 06 aug 2017, 14:04
WhatsApp
UNTOLD 2018,  abonamente
UNTOLD 2018, abonamente
Peste 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.935 de lei, au fost aplicate la Untold în cea de a treia zi de festival. De asemenea, au fost înregistrate şi peste 450 de persoane care au necesitat ajutorul echipelor mobile de paramedici.

"Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.935 lei, şi 11 avertismente scrise. În cursul zilei de ieri au fost înregistrate 12 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente", conform unui comunicat remis de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj.

Potrivit acestei surse, în domeniul situaţiilor de urgenţă, 487 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În 15 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecţiunile înregistrate fiind, în general, remediate pe loc.

"Nu au fost sesizate situaţii care să impună intervenţia patrulelor mobile de prevenire şi stingere a incendiilor din perimetrul festivalului în cea de a treia zi de desfăşurare a acestui", se mai precizează în comunicat, citat de Agerpres. Pentru buna desfăşurare a acestui festival, activităţile de control pe domeniul prevenirii situaţiilor de urgenţă vor continua, punându-se accent pe înlăturarea pe loc sau în timp foarte scurt a deficienţelor constatate.

Reprezentanţii forţelor de ordine recomandă celor care urmează să participe la acest eveniment să-şi supravegheze obiectele de valoare deţinute, să evite implicarea în orice fel de conflict, să nu răspundă provocărilor, să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanţe interzise de lege şi să nu ezite să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie sau jandarmerie, dacă au nevoie de sprijin sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?