"Oamenii nu erau prea fericiți". Ecaterina Ladin, despre copilăria petrecută la Chișinău: "Am mers la multe greve. Ne luau părinții să ne pună scut"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a vorbit despre copilăria petrecută în Chișinău, acolo unde s-a și născut.

"Acum știu mai mulți că sunt moldoveancă și, da, perioada când m-am născut și am copilărit la Chișinău a fost una destul de ciudată. Nu înțelegeam eu prea multe, dar știu că oamenii nu erau prea fericiți. Tot ce îmi aduc aminte din copilărie e legat de identitatea noastră. S-a împărțit țara în două: unii voiau să rămână români, alții voiau să devină ruși. Noi făceam parte din prima categorie.

Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei. Noi ne jucam pe jos și ei strigau: „Jos Mafia!. Parcă îi aud. Nu mi-a plăcut niciodată politica, pentru că nu are legătură cu arta și frumosul. De asta, nici rusă nu am învățat, cât am fost la Chișinău. Mult mai târziu, la București, am învățat din filmele pe care le-am urmărit", a spus Ecaterina Ladin, într-un interviu pentru viva.ro.

"Le voi fi pururi recunoscătoare"

"Am copilărit în curtea Teatrului Luceafărul din Chişinău, pentru că acolo  era  casa  mea.  Mi-am  petrecut acolo toată copilăria. Jucăriile mele au fost recuzita spectacolelor. Cred că orice aș fi făcut ar fi fost legat de teatru. Eu nu cred în coincidențe. Am crescut acolo și, da, am avut tot sprijinul tatălui meu, dar, el fiind tenor, și-ar fi dorit, totuși, să merg pe calea muzicii. La fel cum, și astăzi, am sprijinul mamei mele, dar ea, la început, și-ar fi dorit să fiu învățătoare. Și, chiar dacă a mea cale a luat drumul actoriei, au fost cu mine, de la primii pași spre ceea ce sunt acum și le voi fi pururi recunoscătoare", a mai spus actrița.

"Sunt un om realizat, pe plan personal și profesional"

"Sunt mulțumită cu viața pe care o am. Pe plan personal, am o familie mare și frumoasă, și asta e ceea ce mi-am dorit de când eram o adolescentă. Pe plan profesional, am dus la capăt toate încercările și le-am transformat în reușite. Mi-am dorit să ajung să joc un rol și am reușit, pentru că am muncit mult. Astăzi, pot spune că sunt un om realizat, pe plan personal și profesional, pentru că nu m-am lăsat niciodată și am avut suport permanent din partea familiei, iar asta mă face să fiu o femeie, o mamă și o actriță foarte fericită", a mărturisit Ecaterina Ladin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel