Unele gospodine stropesc grătarul cu bere. Vei face și tu asta după ce vei afla secretul
Berea este rar folosită la gătit datorită gustului său deosebit.
Cu toate acestea, această băutură poate fi foarte utilă atunci când preparați carne. Nu toată lumea cunoaște acest truc.
Berea spumoasă poate îmbunătăți foarte mult gustul grătarului. Totul se explică prin faptul că berea reacționează cu fibrele din carne, pe care le înmoaie și le face mai fragede și suculente. Cu toate acestea, și apa minerală carbogazoasă simplă are aceeași proprietate.
Supă cremoasă de ciuperci cu brânză topită. Rețetă simplă
Berea este capabilă să dea o nuanță neobișnuită și plăcută gustului grătarului. În același timp, gustul preparatului va diferi în funcție de calitatea și tipul băuturii.
Când gătiți carne de pasăre, alege bere blondă. Pentru carnea de porc sau de vită, folosește bere neagră.
Un grătar delicios necesită o cantitate mică de băutură. Un pahar de bere este suficient pentru un kg să lași carnea în marinadă cel puțin 3-4 ore.
Vezi și: Pui cu lămâie, în stil chinezesc, pentru cină. O mâncare originală și gustoasă
Carnea de pui, preparată în stil chinezesc, este incredibil de crocantă, iar sosul de lămâie completează perfect gustul.
Un alt lucru grozav este că ai nevoie doar de jumătate de oră ca să pregătești felul de mâncare, iar rezultatul este, pur și simplu, uimitor! Această mâncare este servită la pachet în China, dar îți sugerăm să o prepari acasă pentru prânz sau cină.
Cea mai bună parte a acestui fel de mâncare din carne de pui este crusta super crocantă care te va cuceri. Servește carnea de pui cu lămâie în stil asiatic cu fasole verde pentru o experiență orientală completă.
Ingrediente:
piept de pui - 1 bucată,
ouă - 2 bucăți,
sare și piper după gust,
ulei de măsline - 15 ml,
amidon de porumb - 65 grame,
făină de grâu - 30 grame,
ceapă verde - câteva fire,
lămâie - 1 bucată.
Castraveți, umpluți cu brânză feta, o gustare ușoară de primăvară
Ingrediente pentru sos:
suc de lămâie - 120 grame,
unt nesărat - 30 grame,
zahăr - 50 grame,
supă de pui - 160 ml,
sare - 2 grame,
amidon de porumb - 30 grame.
Modul de preparare
Îndepărtează întâi pielea și osul, apoi taie pieptul în două pe lungime. Folosește un cuțit foarte ascuțit și taie carnea în două pe lungime. Procedează la fel cu cealaltă jumătate de piept de pui. Pieptul de pui se taie fileuri și vei obține câte două bucăți mai subțiri din fiecare jumătate de piept de pui.
Omleta cu sparanghel, perfectă pentru a începe ziua. Încarcă-te cu energie chiar de dimineață
Amestecă ouăle cu sare și piper într-un castron adânc. Într-un alt vas amestecă amidonul de porumb cu făina. Pune puiul mai întâi în ou, apoi în amestecul de făină.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News