Unde ajunge PREMIUL Chefi la Cutițe: Ionuț Belei a spus ce va face cu banii / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena 1
Captură Antena 1
Miercuri seară, după difuzarea finalei Chefi la Cutițe - Sezonul 8, câștigătorul Ionuț Belei a fost invitatul lui Dan Capatos.

Miercuri seară, pe Antena 1, s-a văzut finala Chefi la Cutițe - Sezonul 8. Câștigător a ieșit Ionuț Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

După difuzarea finalei, Ionuț Belei a mers în platoul „Xtra Night Show”, unde a dezvăluit și ce va face cu premiul de 30.000 de euro.

O parte din bani vor ajunge în Franța, unde Ionuț Belei vrea să facă un curs renumit. 

Totodată, câștigătorul Chefi la Cuțite a precizat că „doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”.

Nu în ultimul rând, dacă ne amintim de cele declarate de Ionuț Belei în emisiune, acesta își poate construi, în sfârșit, un viitor alături de iubita sa... în România. 

„E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România”, spunea Ionuț Belei. 

Aseară, Ionuț Belei a avut parte și de o surpriză.

Iată momentul: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel