Un student și-a amputat picioarele pentru a face rost de bani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un bărbat s-a automutilat pentru bani.

Studentul din Taiwan a stat zece ore cu picioarele în gheaţă carbonică pentru a fi sigur că îi vor degera şi că medicii vor fi nevoiţi să i le amputeze, asta spun poliţiştii taiwanezi, potrivit Digi 24. A făcut gestul şocant pentru că a intrat într-o poveste păguboasă cu un prieten care a pierdut mulţi bani prin tranzacţii cu criptomonede şi l-a păcălit să semneze un contract prin care se obliga să îi plătească 800.000 de dolari.

Pentru a face rost de bani, studentul şi-a făcut mai multe asigurări de viaţă, de călătorie şi de accident. Apoi, şi-a degerat intenţionat picioarele. La spital, medicii nu au avut altă variantă decât amputarea. Pentru că au avut suspiciuni, au anunţat poliţia. Autorităţile din Taiwan şi-au dat seama că a fost vorba de un plan sinistru, mai ales că în noaptea în care bărbatul susţinea că i-au îngheţat picioarele pe o motocicletă erau şase grade Celsius.

Studentul urmărea să încaseze 1,3 milioane de dolari din asigurarea de viaţă, dar a primit doar 7.200 de dolari pe care trebuie să îi restituie, acum, după ce a fost arestat şi el şi prietenul său considerat complice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel