Un sat întreg, scos la vânzare. ”O şansă într-o viaţă''
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Un sat din Australia de Vest a fost scos la licitaţie cu circa 1 milion de dolari australieni.

Cei care doresc să dețină o proprietate în Australia de Vest, cel mai mare stat al Australiei, au oportunitatea de a cumpăra o întreagă localitate, după ce un sat cu suprafaţa de 39 de hectare va fi scos la licitaţie pe 14 noiembrie, relatează vineri Xinhua.

Construită iniţial în 1952 pentru muncitorii care lucrau în prelucrarea lemnului, localitatea Tone River a fost abandonată în urmă cu peste un deceniu şi a devenit apoi o destinaţie preferată a amatorilor de aventuri în sălbăticie.

Înapoi în timp

Persoanele care aspiră să devină primari ai acestei localităţi, dotată cu 20 de locuinţe, o primărie, terenuri de tenis şi de volei, un atelier şi o diversitate de spaţii în aer liber, printre care se numără şi zone pentru pescuit, ar putea plăti în jur de un milion de dolari australieni (720.000 de dolari americani). Responsabilul cu vânzarea proprietăţii în numele guvernului statului Australia de Vest, agentul imobiliar Colin Wallbank, a declarat vineri pentru postul 9News că în ciuda faptului că aşezarea este situată într-o zonă izolată, la aproximativ 335 kilometri spre sud de capitala statului, Perth, Tone River reprezintă o şansă într-o viaţă.

Te simţi ca şi cum ai păşi înapoi în timp, într-o perioadă în care viaţa era mai puţin complicată, a spus el. Va fi nevoie de o doză de imaginaţie, de multă muncă şi de viziune, însă rezultatul ar putea fi la fel de uimitor şi de măreţ pe cum visezi, a adăugat agentul imobiliar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel