Un român din Italia a vrut să dea cu maşina peste un poliţist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un român în vărstă de 37 de ani a încercat să lovească un poliţist cu maşina la Roma. El a fost oprit cu focuri de armă. 

Alte două persoane sunt căutate în acest moment, după producerea incidentului. Din primele, informaţii este vorba tot de doi conaţionali. Ei circulau cu o maşină cu numere de înregistrare româneşti.

Şoferul nu a vrut să oprească la un control al Poliţiei şi a încercat să-l lovească pe agent cu maşina. Un alt poliţist a tras câteva focuri de armă şi a reuşit să spargă cauciucurile maşinii. Atunci, doi dintre cei trei oameni aflaţi în maşină au reuşit să fugă pe străzile Capitalei italiene, scrie Antena3.ro.

Românul de 37 de ani nu are cazier, nu a explicat de ce nu a oprit maşina şi nici nu a dezvăluit identităţile celorlalţi doi pasageri, mai scrie sursa citată.

Doi români, scandal monstru într-un spital din Italia 

Nu este singurul caz din ultimele zile în care au fost implicaţi români. 

Un bărbat de 43 de ani şi fiul său de 15 ani au venit cu o rudă în sala de așteptare a spitalului, dar au refuzat să stea până le venea rândul. În câteva minute, ei au distrus camera de gardă și au sărit să bată personalul medical. Doi medici au nevoie de 15 zile de îngrijiri, iar o asistentă de 25 de zile, după ce s-a ales cu două coaste fracturate, scrie b1.ro.

„Un atac în camera de urgenţă e necivilizat, iar dacă e comis de străini cu antecedente penale e și mai rău. Din păcate, e şi previzibil, fapt ce face ca evenimentul să fie şi mai insuportabil. Oamenii care lucrează deja sunt sub presiune”, a declarat Angelo Aliquò, directorul general al Unităţii Regionale de Sănătate 7 din Ragusa.

Acesta s-a arătat revoltat că legea pare că nu e pentru toți: „Aceşti huligani oribili care au bătut medicii şi asistenta nu au nimic de pierdut, au drepturi ca oricare dintre noi, dar nu par să fie obligaţi să respecte regulile noastre de civilizaţie. Fură, sunt arestaţi şi apoi eliberaţi, bat, sunt arestaţi şi apoi eliberaţi din nou. (…) Cetăţenii trebuie să fie protejaţi (…) Forţele de poliţie sunt insuficiente”.

CITEŞTE ŞI Doi români din Italia, scandal monstru într-un spital. Au bătut mai mulţi medici şi o asistentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel