Un român, autorul unui ATAC armat în Spania. Și-ar fi împușcat doi colegi pentru că a fost dat afară de la muncă. A fost rănit și un polițist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un român, autorul unui ATAC armat în Spania. Și-ar fi împușcat doi colegi pentru că a fost dat afară de la muncă. A fost rănit și un polițist / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un român, autorul unui ATAC armat în Spania. Și-ar fi împușcat doi colegi pentru că a fost dat afară de la muncă. A fost rănit și un polițist / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un român și-ar fi împușcat 2 colegi de muncă în Spania. A fost rănit și un polițist.

Un român și-ar fi împușcat doi colegi în Spania, transmite Realitatea Plus. Bărbatul ar fi fost angajatul unei firme de securitate, iar, în urmă cu câteva luni, ar fi fost dat afară. De atunci el ar fi amenințat în repetate rânduri că îi va împușca pe toți foștii angajatori. Incidentul s-a produs în Tarragona, un orășel aproape de Barcelona.

Se pare că bărbatul a intrat pur și simplu la fostul său loc de muncă și a început să tragă la întâmplare. El i-ar fi rănit pe doi dintre foștii săi colegi, vorbim despre două persoane care se află acum în stare critică. Cei de acolo au chemat imediat forțele de ordine, au sunat la poliție. Aceștia au ajuns imediat la fața locului, iar unul dintre oamenii legii a fost și el împușcat de bărbat, fiind cea de-a treia victimă. Toate cele trei persoane care au fost împușcate sunt acum în stare gravă, iar medicii încearcă să le salveze viața.

Se anunță o anchetă de amploare pentru că oamenii legii din Spania trebuie să clarifice cum a fost posibil ca acest bărbat să își pună în aplicare planul pe care l-a anunțat de foarte mult timp. El ar fi fost concediat în urmă cu mai multe luni, iar de atunci ar fi tot repetat că își va împușca angajatorii. Nu se știe deocamdată dacă au existat plângeri în acest sens. Bărbatul nu a fost prins până în momentul de față. El a reușit să scape de oamenii legii. Martorii spun că el s-ar fi îndreptat spre Barcelona, iar polițiștii deja îl caută în toată Spania. 

Un polițist din Kenya a ucis șase persoane. Una dintre ele era chiar soția sa

Cel mai recent incident similar s-a produs în Kenya, pe 6 decembrie. Un ofițer de poliție și-a împușcat soția și alte cinci persoane cu un AK-47 la primele ore ale dimineții, au spus oficialii, conform BBC. Un vecin a auzit ”o bubuitură puternică” din casa ofițerului la ora locală 01:00, potrivit unui raport al poliției.

Polițistul a continuat apoi să tragă în localitatea Kabete, lângă capitala Nairobi, ucigând alți cinci oameni. Ulterior, ofițerul și-a luat viața, se mai arată în comunicatul poliției. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel