Un preot a blestemat un jurnalist. Bolidul mitropolitului, motiv de scandal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a blestemat un jurnalist de la Ora de Sibiu care a publicat o fotografie cu bolidul său de lux, un Mercedes E350 4matic .

Acesta a susținut că este normal ca un demnitar să folosească o mașină bună, care să îi ofere siguranță în numeroasele misiuni pe care le are.

"Nu am de ce sa nu mă folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, și încă mai am de plată la el, pentru că cineva a vrut să câștige niște bani cu fotografia respectivă. Să-i dea Dumnezeu atâția bani câți a o câștigat... să-i înmulțească numai banii ăia cât o câștigat. În fine, dacă persoana respectivă apare în fața mea, și-i pare rău de treaba șaceasta, îl iert și public. Toți greșim, dar a greși e omenește, a persevera e diabolic", a spus Mitropolitul Streza, pentru Turnul Sfatului.

În replică, publicația a realizat un articol în care își cere scuze. " Ne pare rău că am publicat fotografia și articolul, atrăgând astfel asupra noastră supărarea domniei sale și credem că are dreptate în ceea ce privește achiziționarea de către Mitropolie a unei mașini care să ofere o maximă siguranță. Mitropolitul Laurențiu Streza nu s-a putut abține să nu fie puțin malițios la adresa Ora de Sibiu, așa cum se vede și aude în înregistrare. Îl asigurăm că nu i-am declarat „război" iar publicarea articolului respectiv a fost doar o constatare a unei stări de fapt", se arată în articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel