Dumitru Nancu, directorul FNGCIMM, interviu. Totul despre IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS şi CONSTRUCT PLUS / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dumitru Nancu
Dumitru Nancu
Dumitru Nancu, directorul FNGCIMM (Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii), este invitatul zilei la DC News, DC News TV și DC Business. 

Luni, ora 15.00, sunteți invitați să urmăriți o emisiune cu Dumitru Nancu. 18 instituții de credit și-au exprimat intenția de a participa în cadrul Schemei de ajutor de stat IMM PLUS şi a componentelor acesteia - IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS şi CONSTRUCT PLUS. Ce presupune acest lucru? Aflați astăzi la ora 15.00.

Dumitru Nancu vine să ne explice de ce știrea „Interes uriaş pentru programul IMM PLUS. Dumitru Nancu: Alți 15.000 de beneficiari vor primi finanțare garantată” de pe DC Business a fost cea mai citită. Totul despre acest program!

Care este stadiul procesului de acreditare a FNGCIMM ca partener de implementare InvestEu? Ce beneficii va aduce această recunoaștere pentru IMM-urile din România? 

Totul despre programul Noua Casă! Informații de ultimă oră pentru persoanele fizice!

Se încheie IMM Invest. Ce urmează? Dumitru Nancu vine cu noi programe!

Aflați mai multe luni, de la ora 15.00, la DC News TV, DC News și DC Business - Facebook și Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel