Un președinte PNL a demisionat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Brăila, Vasile Cortez, şi-a dat demisia din funcţie luni seară, dezamăgit de 'aranjamentele' făcute de preşedinţii organizaţiilor liberale din judeţ în timpul votului pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

'Am decis să-mi dau demisia din cauza aranjamentelor de la votul consultativ pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Au fost lucruri dinainte ştiute, iar aceste aranjamente au viciat rezultatul votului. M-am săturat să mă sune toată lumea şi am zis că e mai bine să stau deoparte şi să-mi văd de treaba mea. Domnul Cătălin Boboc (fost preşedinte PNL Brăila) mi-a spus cu o seară înainte de vot că au fost nişte nereguli în judeţ, dar eu nu am crezut că se pot întâmpla lucruri din astea', a declarat Cortez pentru AGERPRES.

Vasile Cotez a precizat că decizia de a-şi da demisia de la conducerea PNL Brăila a fost întărită şi de faptul că mai mulţi vicepreşedinţi din conducerea centrală a partidului i-au spus că 'ştiau de aranjamentele de la Brăila, că s-a înscris un primar în cursă şi s-a răsturnat rezultatul votului'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel