Un președinte de partid îi dă temă lui Cioloș: Testul fatal al Guvernului
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele Partidului Mișcarea Populară București, Cristian Petrescu, atrage atenția că guvernul Dacian Cioloș datorează românilor care l-au instalat în funcție cel puțin o explicație. 

Cristian Petrescu face referire la faptul că guvernul tehnocrat a șters din programul de guvernare alegerea primarilor în două tururi de scrutin, pentru a-și asigura votul parlamentarilor, ceea ce ar fi dus, susține politicianul la dispariția baronilor locali și prin votul popular, nu doar cu ajutorul DNA. El atrage atenția că alegerea primarilor în două tururi încă este posibilă prin adoptarea unei ordonanțe de urgență sau prin asumarea răspunderii în Parlament.

"Domnului prim-ministru Dacian Cioloș îi trebuie curaj și responsabilitate. Nu o să-i fie ușor să se lupte cu baronii locali, dar alegerea primarilor în doua tururi poate însemna dispariția dinozaurilor politici ce conduc Romania prin PNL și PSD. Guvernul Ungureanu, din care am făcut și eu parte, a căzut pentru că baronii locali au realizat că nu vom răspunde la comenzile lor. Premierul Cioloș este obligat să respecte dorințele protestatarilor. Dacă nu acum când are susținerea populației, atunci când? Curaj domnule prim-ministru, curaj și responsabilitate!", a declarat președintele Mișcării Populare București, dl Cristian Petrescu, potrivit unui comunicat de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel