Urmărește emisiunea live
Un politician român a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce femeia l-ar fi bătut
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un politician român a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce femeia l-ar fi bătut / Foto: Pixabay
Un politician român a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce femeia l-ar fi bătut / Foto: Pixabay
Un politician a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce aceasta l-ar fi bătut.

Un consilier local din orașul Făurei a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut, scrie ziarul De Brăila. Soții  au împreună un copil de 9 ani, iar bărbatul susține că a fost bătut de soție după ce a refuzat-o să bea împreună.

„A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului. În urmă acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția să”, potrivit motivării instanței de judecată.

Politicianul a mai spus locuința din cauza stării de temere pe care soția i-a creat-o, subliniind că soția sa devine violentă atunci când consumă alcool. De cealaltă parte, femeia a negat acuzațiile, afirmând în față instanței că „soțul sau o bate, dar nu a vrut să-l facă de ras”.

Instanța a admis cererea consilierului și a emis un ordin de protecție pentru 3 luni. Mai mult decât atât, instanța a apreciat că „rămânerea intimatei în proximitatea victimei prezintă un pericol pentru integritatea psihică și fizică a acesteia, existând suficiente indicii că intimată ar putea săvârși noi acte de violență”.

Femeia a atacat cu apel decizia Judecătoriei Făurei.

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 și a spus că a fost bătut de soție cu o farfurie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că soția sa l-a bătut. Totul s-a întâmplat în Dornești, județul Suceava, în casa în care locuiesc și cele două fiice minore ale cuplului. 

În seara de 11 septembrie a.c., soția bărbatului, în vârstă de 25 de ani, i-a reproșat acestuia că a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Între ei a izbucnit un conflict verbal, iar tânăra ar fi luat o farfurie și l-ar fi lovit pe soțul ei. Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Bărbatul de 35 de ani a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soția sa. De asemenea, nu a dorit să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel