Un parlamentar PSD îl face autist pe Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a comentat pe Facebook ultimul interviu acordat de președintele Traian Băsescu, sugerând că șeful statului este autist.

”Traian Băsescu continuă, într-o țară în care nu mai reprezintă nimic pentru nimeni, dialogul autist cu sine însuși. Într-o intervenție pe un site de care nu auzise nimeni, el a reluat teza conform căreia 'lovitura de stat a împiedicat aderarea la Spațiul Schengen'. Împotriva autismului, medicina dă o bătălie grea, care e departe de a fi câștigată. Dar împotriva neadevărului avem, simplu și la îndemână, recursul la fapte: 'lovitura de stat' (adică referendumul) din iulie 2012 nu avea cum să împiedice aderarea la Schengen, care trebuia să se producă în martie 2011. Când la putere se afla iubitul său guvern Boc, iar la butoane, el însuși”, a scris fostul secretar general al PSD pe Facebook.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, într-un interviu acordat caleaeuropeana.ro, că ”lovitura de stat” din vara lui 2012 este motivul pentru care România nu a intrat în spațiul Schengen la începutul lui 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel