Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit din spital, la Iaşi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un bărbat infectat cu COVID-19 a fugit dintr-un spital din Iaşi. Informaţia a fost confirmată şi de managerul spitalului. 

"Astăzi, în jurul orei 16,00, un pacient a reuşit să fugă din spital, sărind pe geamul de la baie. Este confirmat, are 47 de ani şi nu este la prima tentativă. Prima a fost intuită de brancardieri şi nu a putut fi finalizată. Am anunţat poliţia şi prefectul. Este dificil cu persoanele care au simptome uşoare sau nu au deloc, pentru că unii nu înţeleg nici de ce sunt internaţi", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi la Antena 3. 

Aceasta a afirmat şi că a cerut sprijinul jandarmeriei la poarta spitalului, pentru că astfel de incidente să nu mai aibă loc. 

Ministerul Sănătăţii confirmă cazul. 

"Este vorba despre un pacient confirmat cu COVID 19. A evadat in jurul orei 16. Din primele informații se pare că pacientul este alcoolic, se află in sevraj și a fugit pe geamul de la baie. A fost anunțată Poliţia", transmite biroul de presă al Ministerului. 

Este vorba despre un pacient confirmat cu COVID 19. A evadat in jurul orei 16. Din primele informații se pare că pacientul este alcoolic, se află in sevraj și a fugit pe geamul de la baie. A fost anunțată Politia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel