Un nou caz 112 la Focșani. După 4 apeluri, o tânără a fost lăsată de izbeliște
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
O fată de 18 ani a fost șicanată în trafic azi noapte de o mașină, ba chiar a fost urmărită până acasă, însă în urma a patru apeluri la 112 niciun echipaj de poliție nu a venit în sprijinul ei.

Tânăra a cerut ajutorul poliției, prin intermediul 112, mai ales că în mașina în care se aflau mai mulți indivizi oprise în dreptul locuinței sale. Operatorul 112 i-a explicat fetei că nu mai sunt echipaje disponibile pentru a ajunge la ea. ”Asta e legislația” i-a explicat la telefon agentul de poliție, conform Realitatea Tv.

Tânăra a sunat la 112 de cel puțin 3 ori. Conform sursei citate, ea a fost șicanată în trafic de trei mașini. Din ce a spus ea pentru Realitatea Tv, doi dintre aceștia erau sub influența băuturilor alcoolice. Ea a reuși să ajungă până acasă, în comuna Vânători, aproape de Focșani.

Ea a sunat la 112 însă operatoarea i-a răspuns că nu poate veni nimeni pentru că nu sunt echipaje, pentru că toate sunt plecate pe teren. Bărbații agresori au încercat să intre să o intimedeze și în fața casei, conform unei filmări făcute de ea.

Fata a mai sunat o dată la 112, a patra oară, dar operatorii nu au reușit să-i trimită nici măcar un echipaj de poliție locală. Mai mult, operatorul i-a spus să stea în casă.

Autoritățile, la intervenția Realitatea Tv, au demarat o anchetă internă despre ceea ce a relatat tânăra, pentru a vedea de ce nu a fost disponbil niciun echipaj de poliție, după patru apeluri la 112, în condițiile în care fata a explicat că este amenințată și șicanată în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel