Urmărește emisiunea live
Un model Citroen, abandonat definitiv din vară
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Yigithan Bal, de la Pexels
Fotografie creată de Yigithan Bal, de la Pexels
Citroen renunţă definitiv la producţia unui model auto din iulie 2022. 

Este vorba despre Grand C4 SpaceTourer, model a cărui producţia va înceta la fabrica din Vigo, Spania, din iulie 2022. 

„Pentru că așteptările clienților s-au schimbat, iar modernitatea și valoarea se exprimă acum prin siluete diferite și pentru că modul în care gândim mobilitatea a evaluat, Grand C4 SpaceTourer se retrage astăzi. Oferta de mașini de familie a mărcii Citroën include acum modelul C5 Aircross restilizat de curând, care oferă spațiul și modularitatea unui monovolum, și C5 X – un vehicul de familie accesibil, care oferă un confort de neegalat. Clienții care trebuie să își transporte familia numeroasă pot opta oricând pentru ë-Berlingo sau ë-SpaceTourer”, spune compania, conform promotor.ro.

Cele mai scumpe mașini din lume. Diferență URIAŞĂ între locul 1 și locul 2

Fie că vorbim despre Rolls-Royce, Bugatti, Pagani, Koenigsegg sau Lamborghini, unele modele costă milioane de euro. Unii dintre ne permitem doar să visăm la astfel de mașini. În schimb, oamenii foarte bogați își permit astfel de opere de artă pe patru roți. De ce? Foarte simplu: pentru a-și arăta personalitatea, potența financiară și nivelul de trai.

În cele ce urmează îți vom prezenta un top cu cele mai scumpe mașini ale momentului.

20. Lamborghini Countach LPI 800-4 – 2,6 milioane de dolari

Noul Countach LPI 800-4 se bazează pe Aventador și folosește un V12 de 6,5 litri asistat de un sistem microhibrid. Puterea maximă livrată este de 805 CP.

19. Mercedes-AMG Project One – 2,7 milioane de dolari

După cinci ani de când germanii au anunțat Project One, acesta va ajunge, în sfârșit, pe piață. Hypercar-ul hibrid va debuta cu peste 1.200 CP.

18. Aston Martin Victor – 3,0 milioane de dolari

Victor este cel mai exclusivist model al britanicilor. Bazată pe platforma One-77, mașina folosește piese de la mai multe modele Aston Martin, inclusiv de la Valkyrie.

17. Koenigsegg Jesko – 3,0 milioane de dolari

Cea mai rapidă mașină produsă de Keonigsegg folosește un motor V8 twin-turbo de 5,0 litri. Acesta generează 1.600 CP și promite o viteză de top de 482 km/h.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel