Un migrant a călătorit ascuns în trenul de aterizare al unui avion / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un migrant a călătorit ascuns în trenul de aterizare al unui avion  /  Sursă foto: Captură YouTube
Un migrant a călătorit ascuns în trenul de aterizare al unui avion / Sursă foto: Captură YouTube
Un migrant a călătorit ascuns în trenul de aterizare al unui avion, de la Guatemala la Miami. Tânărul a fost găsit în viață, după un zbor de aproape 3 ore.

Visul american îi face pe migranţi să apeleze la soluţii disperate în speranţa unui trai mai bun. Un bărbat de 26 de ani din Guatemala s-a ascuns în trenul de aterizare al unui avion care zbura către Miami.

Visul american îi face pe migranţi să apeleze la soluţii disperate în speranţa unui trai mai bun. Un bărbat de 26 de ani din Guatemala s-a ascuns în trenul de aterizare al unui avion care zbura către Miami.

Tânărul migrant a fost găsit în viață, dar epuizat

Ca printr-un miracol, la capătul călătoriei de aproape trei ore, migrantul a fost găsit în viaţă, dar epuizat, pe pista de aterizare. El a fost transportat la un spital din apropiere pentru tratament şi urmează să îşi prezinte cazul în faţa unei instanţe.

Bărbatul va fi prezentat drept pasager clandestin într-un proces de caz de azil.

Compania operatoare a zborului va trebui să suporte toate cheltuielile în timpul şederii temporare şi să îl transporte pe bărbat înapoi în Guatemala, dacă tribunalul va decide expulzarea, potrivit observatornews.

Ucraina se teme de migranții din Belarus. Operațiune specială la granița dintre cele două țări

Autoritățile ucrainene au început „operațiunea specială" în apropierea graniței cu Belarus, în încercarea de a întări apărarea acestei frontiere şi a împiedica o criză a migraţiei.

Anunțul a fost făcut miercuri de Serviciul frontierei de Stat al Ucrainei pe pagina oficială de Facebook. În total, pentru a împiedica posibile tentative ale migranţilor de a trece frontiera de stat, autoritățile au desfăşurat 8.500 de soldaţi şi ofiţeri de poliţie la graniţa cu Belarus, scrie Bucpress.

În urmă cu două zile, mai multe surse au dezvăluit faptul că pe rețelele de socializare sunt distribuite hărți cu rute spre vestul Europei, prin Ucraina, Slovacia și Cehia, în limba arabă, iar aceasta ar fi o nouă tactică a migranților de a intra în Uniunea Europeană (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel