Un meteorolog și-a recuperat portofelul pierdut în urmă cu 53 de ani în Antarctica. Ce a descoperit. FOTO
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 15 feb, 13:37
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un meteorlog din SUA și-a recuperat portfofelul pierdut în urmă cu 53 de ani în Antarctica. El a fost suprins de ceea ce a găsit în interiorul acestuia.

Paul Grisham este un meteorolog în vârstă de 91 de ani din Marina SUA. În urmă cu 53 de ani el și-a pierdut portofelul în Antarctica, scrie CNN. Nici nu își mai amintea de el, așa că mare i-a fost surpriza atunci când în urmă cu două săptămâni l-a primit înapoi. Se pare că un tânăr care a fost într-o expediție în Antarctica l-a găsit și s-a gândit să i-l returneze. Bătrânul a fost surprins și de cât de tânăr arăta în pozele din acte.

„A adus înapoi multe amintiri, da. Aveam un păr șaten închis atunci”, a spus bărbatul de 91 de ani.

Meteorologul fusese în Antarctica în anul 1968, iar portofelul a fost găsit într-o clădire veche de la Stația McMurdo, în timpul unor lucrări de demolare. Se pare că Grisham trăise în acea clădire și nu a observat că și-a uitat portofelul atunci când a plecat. În portofel era un tichet de rație pentru bere cu 21 de băuturi rămase, permisul de conducere și un card cu instrucțiuni pentru atacuri nucleare, chimice sau biologice. El a câștigat mulți bani la poker, așa că în portofel erau și mai multe ordine de plată de când trimisese bani soției și copiilor.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro