Un medic a băut alcool timp de zece ani, în încercarea de a găsi leacul perfect pentru mahmureală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Un medic canadian a consumat alcool în cantităţi mari timp de 10 ani, ca să găsească leacul perfect anti-mahmureală. 

 Un medic din Canada a efectuat un experiment bizar - timp de 10 ani a băut în treizeci de oraşe diferite din întreaga lume, pentru a salva milioane de oameni. Motivul este simplu, deoarece doctorul era în căutarea leacului perfect pentru mahmureală, util oricărei persoane care s-a confruntat cu problema stării de rău după o petrecere furtunoasă.

Consecinţe pentru sănătate

Cercetarea sa unică a dat roade - canadianul şi-a dat seama că nici măcar fluidele administrate intravenos nu au ajutat, nici doza de "şoc" de vitamine B1, B6 şi B2. Cu toate acestea, conform cercetătorului, o doză de 1.500 de mg dintr-un aminoacid special - acetilcisteina - îi pune pe picioare rapid pe cei care se simt rău după ce au consumat alcool în exces.

Medicul a observat că acest aminoacid ajută organismul să producă un antioxidant puternic - glutation, care accelerează eliminarea alcoolului din organism şi are un efect revigorant. Cei zece ani de abuz de alcool, potrivit medicului canadian, au fost destul de grei pentru el - a acumulat multe kilograme în plus şi abilităţile sale mentale s-au deteriorat. În plus, medicul a început să sufere de probleme cardiace şi tulburări regulate ale sistemului nervos, scrie Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel