Un ingredient simplu ar putea înlocui balsamul de rufe: rezultate senzaționale după prima spălare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un ingredient simplu ar putea înlocui balsamul de rufe. rezultate senzaționale după prima spălare. Foto pexels
Un ingredient simplu ar putea înlocui balsamul de rufe. rezultate senzaționale după prima spălare. Foto pexels
La supermarket suntem copleșiți de cantitatea uriașă de produse de curățenie care există. Fiecare zonă a casei are nevoie de produse specifice, care, printre altele, sunt multe și variate.  

Mai pe scurt, nu este ușor să-ți alegi produsul de care ai nevoie, în plus poți cheltui o avere. Din fericire există ingrediente alternative care pot fi folosite în locul celor industriale. În plus, au și rezultate excelente. De exemplu, un simplu ingredient ar putea înlocui balsamul de rufe, oferindu-ne haine perfecte.

 

Vedeți și:  Puneți piper negru în mașina de spălat. Un truc genial care vă scapă de multe probleme

 

Balsamul de rufe este un produs important care trebuie folosit în mașina de spălat pentru a obține haine moi și parfumate. Acționează pe țesuturi în timpul clătirii, făcându-le  mai moi și fără acel efect de „rigiditate” care ar apărea în mod normal.

Cu toate acestea, uneori acest produs este destul de scump, așa că ar fi bine să încercați să îl înlocuiți cumva. Acest lucru poate fi util și în caz de urgență, dacă de exemplu trebuie să facem mașina de spălat și ne dăm seama că am rămas fără balsam.

Nu rata si:  De ce să cureți geamul cu balsam de rufe: 3 beneficii despre care habar nu aveai

 

Un ingredient simplu ar putea înlocui balsamul de rufe în mașina de spălat și ne poate oferi rezultate spectaculoase. Posibilul înlocuitor al balsamului de rufe ar putea fi balsamul de păr.

Acesta are un efect asemănător cu cel al balsamului de rufe, acționând pe suprafața țesăturilor. Evident, trebuie să ne asigurăm că țesăturile nu sunt sensibile la substanțele din balsam înainte de-l folosi. Dacă nu există contraindicații, putem continua. Puneți doar câteva picături de balsam de păr în recipientul de balsam al mașinii de spălat, iar  rezultatele vor fi excelente.

Vedeți și: Cum să ai prosoape pufoase după spălare. Trucuri geniale!

Aceasta este cu siguranță o măsură de urgență, pentru că balsamul de păr nu costă mult și pentru și el un produs industrial ca și balsamul de rufe. Deci nu este o soluție ecologică. Dacă vrem să avem alternative mai ecologice, putem încerca să folosim o treime dintr-un pahar de bicarbonat de sodiu.

Unii pun chiar și o minge de tenis în mașina de spălat, deoarece  reduce electricitatea statică de pe țesături și le va face mai moi. Mingea, însă, trebuie folosită doar pentru spălare la temperaturi mai scăzute, pentru a evita efectele poluante ale cauciucului.

Bicarbonatul de sodiu și mingile de tenis sunt soluții mai ecologice, dar rezultatele ar putea fi la fel de bune.  Voi decideți soluția potrivită, analizând costul produselor folosite, rezultatul și durabilitatea mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel