Un indian cu o tumoră facială uriaşă a fost operat - VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
indian
indian

Lalit Ram (23 de ani), un bărbat din India care avea o tumoră uriaşă pe faţă a fost operat. Din cauza bolii, bărbatul a dus  o viaţă izolată, scrie Daily Mail. După ce se va vindeca, tânărul doreşte să se căsătorească, să muncească şi să câştige bani pentru familia lui.

Lalit Ram a trait ca un pustnic  în satul său din cauza neurofibromatozei care a provocat o tumoare pe fata lui. Aflat în incapacitate de muncă, Lalit a fost lăsat să aibă grijă de bivolii familiei sale, fiind exilat  într-un mic șopron unde  a trebuit să doarmă îi locuiască acolo.

„Oriunde mergeam, oamenii râdeau de mine şi îmi era ruşine”, a declarat tânărul, care provinde dintr-o familie săracă. Din această cauză nu a reuşit până acum să lucreze.

 După operaţie, tumora s-a înjumătăţit, iar încrederea în sine a lui Ram a crescut. Acum îi este mai uşor să mănânce şi să bea. Tânărul crede că îi va fi mai uşor acum să se angajeze şi să găsească o soţie.

 Vrea să se căsătorească şi să facă sex, dar ce are pe faţă alungă femeile. Bărbatul s-a operat şi speră ca lucrurile să se schimbe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel