Un fost mare jucător brazilian, avertisment pentru Cristiano Ronaldo despre noul antrenor, Rudi Garcia: Conduce prin frică!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Fostul mare mijlocaş brazilian Juninho Pernambucano îl avertizează pe Cristiano Ronaldo cu privire la noul său antrenor, Rudi Garcia. 

"Experiența mea cu Rudi Garcia a fost groaznică. Are cel mai urât caracter pe care l-am văzut în întreaga mea carieră fotbalistică.

Rudi Garcia nu știe cum să conducă o echipă. Conduce doar prin frică, așa se impune în fața celorlalți. Nu respectă decât oamenii care au putere sau se gândește cum să profite de această relație.

Nu cred că va îndrăzni să-i stea în cale lui Cristiano, dimpotrivă. Va fi atât de servil încât se va oferi să-i aducă micul dejun, dacă este nevoie. Va încerca să devină prietenul lui Cristiano, pentru a profita de această relație.

Rudi Garcia este o persoană rece, suspicioasă și nesigură. De aceea vrea să impună frică în rândul subordonaților, pentru că n-are încredere în el. Lui Rudi Garcia nu-i pasă de atmosfera din vestiar, doar vrea să fie în centrul atenției. Însă Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, o legendă, iar Rudi știe asta", a spus Juninho, citat de sport.es.

Rudi Garcia, reacţie ciudată cu privire la transferul lui Ronaldo 

Rudi Garcia a spus că ar fi vrut să îl transfere pe Messi în Arabia Saudită, când a fost întrebat cum comentează transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. 

”Am încercat să îl aduc pe Messi la Al-Nassr direct din Doha”, a spus Rudi Garcia, în cadrul unei conferințe de presă.

Ulterior, acesta a vorbit despre mutarea lui Cristiano Ronaldo la echipa pe care o antrenează. 

"Semnătura lui Cristiano Ronaldo este ceva extraordinar şi contribuie la dezvoltarea fotbalului saudit. Suntem bucuroşi pentru sosirea sa. Primul obiectiv este de a munci pentru a se putea adapta la echipa noastră, pentru a putea avea plăcerea de a juca pentru Al-Nassr şi pentru a aduce plăcere suporterilor", a declarat Rudi Garcia, citat de Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel