Un criminal dat în urmărire în urmă cu 20 de ani a fost arestat în 2022 pentru că nu purta mască
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Autoritățile din Varșovia au descoperit un criminal dat în urmărire în urmă cu două decenii.

Poliția din Varșovia a arestat un bărbat condamnat pentru crimă în urmă cu 20 de ani, pentru că nu purta mască într-un magazin, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a armatei.

„Bărbatul a fost arestat de poliția din cartierul Bielany pentru că nu avea mască”, a declarat inspectorul adjunct Elwira Kozlowska într-un e-mail.

Bărbatul de 45 de ani a fost dus la un centru de arest preventiv. El trebuie să execute o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. Elwira Kozlowska a refuzat să detalieze crima pentru care fusese condamnat în urmă cu 20 de ani, scrie lematin.

Crima care i-a îngrozit pe moldoveni. Doi militari ar fi omorât un tânăr de 21 de ani într-un parc pentru că nu a vrut să le dea o țigară

O crimă șocantă a avut loc peste Prut. Doi militari din Republica Moldova sunt acuzați că au omorât în bătaie un tânăr de 21 de ani într-un parc din Chișinău pentru că acesta nu le-a dat o țigară. Crima s-a întâmplat în urmă cu 5 zile, atunci când cei doi soldați și-au cumpărat băuturi alcoolice și au mers în Parcul Valea Trandafirilor pentru a le consuma, transmite Pro TV Chișinău.

Potrivit procurorilor care anchetează cazul, la un moment dat pe lângă ei ar fi trecut victima, iar cei doi i-au cerut o țigară. Pentru că acesta a refuzat să le dea, iar militarilor nu le-ar fi plăcut modul în care tânărul le-a răspuns, l-au luat la bătaie. În seara respectivă ei l-ar fi lăsat pe malul unui lac. A doua zi dimineața tânărul a fost găsit mort, iar cei doi soldați au fost reținuți de polițiști. Aceștia nu își recunosc vina și spun că atunci când au plecat tânărul era viu. Acum ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 20 de ani pentru omor.

Tânărul de 21 de ani era era model și avea mari planuri de viitor. El semnase un contract cu o agenție de modeling din Milano și intenționa să se mute în viitorul apropiat în Italia. 

Dubla crimă de la Iași. Misterul din jurul unei perechi de pantofi. Avocat: Este o coincidență

Dubla crimă de la Iași. În prezent, se așteaptă rezultatele de la București pentru a se vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare și de încălțăminte purtate de către Ahmed Sami el-Bourkadi aparțin tinerilor uciși în vila de pe Moara de Vânt. Între timp, arma crimei este tot de negăsit (citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel