Un copil de doi ani a reușit să-și salveze părinții și frații dintr-un incendiu. Adulţii nu au mirosit fumul din cauza COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Caz miraculos. Un copil de doi ani a reușit să-și salveze părinții și frații dintr-un incendiu  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Caz miraculos. Un copil de doi ani a reușit să-și salveze părinții și frații dintr-un incendiu / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Doi părinți  infectați cu SARS-CoV-2, care își pierduseră gustul și mirosul, au fost salvați într-un mod miraculos de copilul lor.

Într-o dimineață, în timp ce Kayla și Nathan Dahl, doi părinți din Texas, dormeau, copilul lor s-a apropiat de patul acestora și a încercat să-i trezească spunându-le două cuvinte.

„Mamă, fierbinte”, a spus Brandon, care tocmai împlinește 2 ani, în timp ce trăgea de piciorul mamei sale.

Inițial, Kayla, în vârstă de 28 de ani, a spus că a crezut că fiul ei vrea doar să-i scoată pijamalele. Dar câteva secunde mai târziu, și-a dat seama ce încerca copilul ei cel mai mic să-i spună. Casa familie din Alvord, Texas, era cuprinsă de flăcări. Niciunul dintre detectoarele de fum nu se activase, iar soții Dahl, care fuseseră recent testați pozitiv pentru coronavirus, nu au reușit să simtă mirosul fumului care le umplea casa.

„Încă ne recuperam de la covid, așa că niciunul dintre noi nu avea simțul gustului și al mirosului”, a spus Kayla într-un interviu.

La scurt timp după ce și-a trezit părinții, cuplul și cei cinci copii ai lor au reușit să scape nevătămați pe ușa din față. Dar întreaga lor casă a fost mistuită de flăcări, potrivit Kaylei.

„Va fi un drum lung și greu pentru a o lua de la capăt”, a spus tânăra. „Dar, în același timp, dacă nu ar fi fost îngerul păzitor al fiului meu în acea dimineață, nu știu unde am fi.”, a mai spus ea, conform The Washington Post.

Miracol, după ce o bombă din al Doilea Război Mondial a explodat sub o barcă de pescuit

O bombă germană a rămas latentă pe fundul mării din cel de-al Doilea Război Mondial, în urmă cu 80 de ani, până când a fost perturbată de sfoara de crab-pot de la Galwad-Y-Mor, o ambarcațiune de pescuit care opera în largul coastelor Marii Britanii.

Bomba s-a detonat, declanșând o undă de șoc și o explozie de gaz care a aruncat barca din apă și a cauzat echipajului răni grave - inclusiv brațe și picioare rupte și pierderea vederii pentru unii membri ai echipajului.

Cei doi cetăţeni britanici şi cinci letoni ai echipajului au fost lăudaţi în noul raport al Serviciului de Investigare a Accidentelor Maritime, publicat joi.

În raport se spune că „pregătirea echipajului lui Galwad-Y-Mor, experiența, durata serviciului împreună și pregătirea pentru situații de urgență le-au îmbunătățit șansele de supraviețuire.”

„Deși rănile fizice au fost semnificative pentru cinci dintre cei șapte membri, aceștia au fost norocoși că nu și-au pierdut viețile. Membrul echipajului care lucra pe partea tribord a punții principale ar fi putut fi aruncat peste bord”, mai scrie în raport (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel