Data actualizării:
Data publicării:

Un călător a căzut pe șine la stația Eroii Revoluției. Update: Circulația a fost reluată, însă persoana nu a fost găsită

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Metrorex a anunțat că un călător a căzut în calea de rulare, luni, în jurul orei 16:47.   

Update

Potrivit Metrorex, a fost reluată circulația trenurilor de metrou începând cu ora 17:50, însă persoana nu a fost găsită. 

'Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio o persoană nu se află în această arie şi nu este pusă în pericol. La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluţiei', a transmis Metrorex.

Știre inițială

Luni după-amiază, circulația trenurilor pe Magistrala 2 Berceni-Pipera a fost reorganizată după ce o persoană a căzut în calea de rulare. Reprezentanții Metrorex susțin că ar fi vorba despre o “posibilă tentativă de suicid".

'Astăzi, 17.07.2023, în jurul orei 16:47, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment circulaţia trenurilor se reorganizează. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul', a transmis Metrorex, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel