Un britanic, tată a 17 copii, acuzat de moartea a 6 dintre ei
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
article-2278054-178C78A0000005DC-146_634x355
article-2278054-178C78A0000005DC-146_634x355

Mick Philpott și-a tratat proprii copii ca pe niște generatoare de 60.000 de lire sterline pe an, ucigând cu sânge rece 6 dintre ei, scrie Consumator de droguri, întruchiparea a tot ceea ce este în neregulă cu statul bunăstării, Mick a  fost surprins zâmbind, chiar după ce a fost condamnat pentru uciderea a șase dintre copiii săi.

Împreună cu Mairead, soția actuală, și prietenul Paul Mosley, a complotat să dea foc casei uneia dintre fostele soții, Lisa Willis. După acest "joc mortal" Lista Willis și-a câștigat înapoi custodia a cinci dintre copiii rămași.

Cei trei făptași au fost găsiți vinovați de către Curtea Nottingham de omor prin imprudență. Sora vitregă a lui Mick Philpott, Bernadette Duffy, a strigat la finalul procesului : "Tu i-ai ucis. Am știut din prima zi. "

Incredibil este faptul că niciunul dintre copii nu a fost monitorizați de către lucrătorii sociali, în ciuda condițiilor de viață periculoase și aparițiile notorii ale tatălui lor, la postul național de televiziune în care și-a lăudat stilul său de viață. Acesta făcuse declarații despre obsesiile sale sexulae dar și despre modul în care primește beneficii în bani de pe urma copiilor săi.

Philpott a strigat obscenități înainte de a spune "nu s-a terminat încă" după momentele de tăcere pe care judecătorul Thirllwall le-a cerut "din respect pentru copiii pe care i-a ucis".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel