Un britanic merge pe jos de la Budapesta la Ujgorod pentru a se alătura Forțelor Armate ale Ucrainei
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @user4836439
FOTO: Freepik @user4836439
Britanicul Markus Smith a străbătut traseul de la Budapesta la Ujgorod pe jos pentru a se înrola în Forțele Armate ale Ucrainei.

Povestea străinului a fost dezvăluită publicului în Centrul Teritorial Regional de Recrutare și Suport Social din regiunea Transcarpatia (biroul de înscriere - n.red.).

Marcus a călătorit peste 300 de kilometri în 8 zile, 6 ore, 36 de minute și 14 secunde.

"În ultimii ani, războiul din țara voastră a fost prezentat la televizor în întreaga lume. Cred că meritați mare respect și onoare, pentru că luptați pentru viața pașnică a țării voastre. Am venit aici să încerc să vă ajut în acest război," a spus bărbatul din Manchester.

Potrivit lui Smith, Vladimir Putin ar putea dori să cucerească și mai multe teritorii.

"El va vrea tot mai mult și asta ar putea duce la un Al Treilea Război Mondial în care ar fi ca Hit*er. Putin va continua să meargă din țară în țară, spunând: 'Vreau asta și asta! Și acestea sunt regulile mele!'"

Prin urmare, sunt aici: să lupt pentru ucraineni și, sper, să împiedic un război mondial," a adăugat el.

Marcus a declarat, de asemenea, că Marea Britanie a supraviețuit și și-a menținut libertatea datorită asistenței altor țări în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Prin urmare, își dorește să facă tot posibilul pentru a opri agresorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel