Un bărbat mort a fost „uitat” timp de 2 luni și jumătate în apartamentul său din Viena
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 02 feb 2021, 20:38
WhatsApp
Un bărbat mort a fost „uitat” timp de 2 luni și jumătate în apartamentul său din Viena  /  Sursă foto: Pixbay
Un bărbat mort a fost „uitat” timp de 2 luni și jumătate în apartamentul său din Viena / Sursă foto: Pixbay
Un bărbat care a decedat a fost uitat de autorități în apartamentul său. Acesta a fost regăsit după două luni și jumătate.

Un bărbat mort a fost „uitat” în apartamentul său din Viena timp de două luni și jumătate. Este un caz „unic”, fără precedent, potrivit Serviciului Public de Sănătate din Viena (MA-15).

„Departamentului de audit intern va face o anchetă. Eroarea este clar în comunicare. Echipa legistului ar fi trebuit să contacteze firma de pompe funebre. Trebuie să vedem de ce nu s-a întâmplat asta", a declarat purtătorul de cuvânt al MA-15, Sonja Vicht. Mortul, un bărbat în vârstă de 66 de ani, a fost găsit pe 11 noiembrie de un vecin care îl supraveghea, fiind singur și bolnav, scrie digi24.ro.

Trupul a fost regăsit după două luni și jumătate

 

Vecinul a informat poliția, a predat cheile apartamentului decedatului și a presupus că va fi înmormântat după examinarea medico-legală. Însă, când notarul a sosit la apartament pentru îndeplinirea unor formalități, vecinul a fost șocat să constate că mortul era încă în casă, pe data de 27 ianuarie.

Rămășițele bărbatului, care a murit din cauze naturale, au fost ridicate, iar serviciile publice au promis că înmormântarea va avea loc imediat, informează Publika.md.
Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?