Un bărbat a trăit timp de 3 luni într-un aeroport. Nu s-a întors acasă pentru că îi era frică de COVID-19. Cum a fost găsit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Un bărbat a locuit în Aeroportul Internațional din Chicago, SUA, timp de trei luni, din cauza faptului că se temea de coronavirus.

Caz neobișnuit în SUA. Un bărbat în vârstă de 36 de ani din California ar fi locuit în Aeroportul Internațional din Chicago timp de trei luni, scrie The Guardian. Individul ar fi evitat să se întoarcă acasă pentru că îi era frică că s-ar putea infecta cu Sar-Cov-2 în timpul călătoriei. 

Aditya Singh a ajuns cu un zbor din Los Angeles în Aeroportul Internațional O’Hare pe 19 octombrie. Aproape trei luni mai târziu el a fost abordat de doi angajați ai United Airlines care i-au cerut să se legitimeze. Singh le-ar fi arătat o insignă de identificare a aeroportului care a fost raportată dispărută de proprietarul său, un manager de operațiuni aeroportuare, la 26 octombrie. Bărbatul ar fi găsit insigna în aeroport și ar fi folosit-o în tot acest timp. El le-a povestit polițiștilor că nu a plecat acasă pentru că i-a fost frică de coronavirus. În tot acest timp bărbatul a supraviețuit datorită călătorilor care îi dădeau de mâncare. După găsirea lui Singh, angajații United Airlines au sunat la 911, iar polițiștii l-au reținut.

Judecătoarea l-a numit "pericol pentru comunitate"

„Instanța consideră aceste fapte și circumstanțe destul de șocante, având în vedere perioada de timp în care s-a produs acest lucru, aflându-se într-o parte securizată a aeroportului, cu o insignă falsă de identitate. Mai ales acum când există necesitatea ca aeroporturile să fie absolut sigure, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță pentru a călători, consider că acele presupuse acțiuni îl fac un pericol pentru comunitate.”, a declarat Cook Susana Ortiz, judecătoarea care a analizat cazul bărbatului.

Cauțiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari și i s-ar putea interzice accesul în aeroport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel