Un bărbat a supravieţuit după ce s-a aruncat în cascada Niagara
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat care s-a aruncat voluntar în mijlocul puternicelor căderi de apă ale cascadei Niagara a fost găsit în siguranţă la peste 50 de metri mai jos, a anunţat miercuri poliţia canadiană, relatează AFP.

Poliţia din cadrul Niagara Parks a primit un apel, în dimineaţa zilei de marţi, la ora locală 04:00, care semnala prezenţa unui "om în situaţie de criză" în amonte de faimoasele căderi de apă.

La sosirea poliţiei, persoana respectivă escalada barierele de protecţie şi apoi s-a aruncat în apă, au precizat autorităţile într-un mesaj publicat pe Twitter.

În urma căutărilor efectuate la baza cascadei, bărbatul a fost găsit în siguranţă pe o stâncă "cu răni care nu prezentau un risc pentru supravieţuirea sa" şi a fost transferat apoi la spital pentru îngrijiri, a indica poliţia.

Bărbatul, care s-a aruncat în apă din partea canadiană a Niagara, la graniţa cu Statele Unite, a supravieţuit unei căderi de aproximativ 57 de metri înălţime.

Identitatea sa nu a fost dezvăluită de poliţie.

Este a doua persoană care a reuşit să supravieţuiască, fără elemente de protecţie, după o cădere în cascadă, după un american care a avut o tentativă de sinucidere în 2003, potrivit canalului canadian CBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel