Un bărbat, atacat într-o parcare din Sectorul 1 al Capitalei pentru că agresorului nu îi plăcea ce culoare are mașina lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat a fost atacat într-o parcare din Sectorul 1 al Capitalei pentru că agresorului nu îi plăcea ce culoare are mașina lui.

Un bărbat din București a fost atacat de un necunoscut atunci când și-a parcat mașina. Totul s-a întâmplat în Sectorul 1 al Capitalei, după ce victima își lăsase copilul acasă cu puțin timp înainte, relatează Pro TV.

Se pare că în timp ce își strângea lucrurile, ca să coboare din mașină, a primit o lovitură în geam. În momentul în care s-a dat jos, a fost bătut și amenințat cu moartea de un individ în vârstă de 33 de ani pe care nu l-ar cunoaște.

Victima s-a îndepărtat de mașină ca să poată suna la 112, iar în acest timp agresorul a distrus tot ce se afla în autoturism. La sosirea autorităților, agresorul a declarat că a făcut totul pentru că nu-i plăcea culoarea mașinii. Individul a fost dus de către oamenii legii la secție, iar după audieri a fost internat la Spitalul Obregia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel