Data publicării:

Un antrenor român îi garantează cu 500.000 de euro lui Gigi Becali că ia titlul cu FCSB cu 20 de puncte avans

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
FCSB e lider în campionat, dar nu a mai câștigat campionatul de mai bine de 9 ani, în pofida faptului că Gigi Becali investește masiv. Motivul? FCSB nu are antrenor, latifundiarul din Pipera fiind cel care decide tot, inclusiv schimbările la echipă.

Excentricul Ionuț Chirilă, cunocsut pentru declarațiile savuroase și pentru faptul că se autopropune la diverse echipe, a declarat că îi garantează lui Becali, cu 500.000 de euro titlul cu FCSB. Și nu oricum, ci cu 20 de puncte avans față de locul secund.

„ Pe loc (n.r. aș garanta titlul cu FCSB pentru 500.000 euro). Câștig la 20 de puncte campionatul cu jucătorii pe care îi are FCSB. Față de oricine. Jucătorii FCSB-ului au niște disponibilități incredibile. Trebuie doar să antrenezi polivalența și să faci o echipă puternică.

FCSB încă joacă cu posturi fixe, dar au jucători care pot crea acel bloc funcțional, iar valoarea lor poate crește de două-trei ori față de ce reprezintă acum. Și în momentul în care ei vor fi o echipă puternică, atunci nici Gigi nu va mai da afară sau va mai achiziționa.

O echipă mare nici nu face schimbări! Decât pe probleme musculare sau accidentări. Echipele mari nu schimbă! Guardiola nu schimbă”, a spus Ionuț Chirilă la Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel