Un adolescent a ucis-o pe amanta tatălui său. Detalii teribile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un adolescent a ucis-o în bătaie pe amanta tatălui său. La această faptă teribilă, a participat și mama băiatului. Crima s-a petrecut în Scoarţa (jud. Gorj).

Scenele teribile au avut loc în plină stradă. Sătenii din Scoarţa spun că victima de 40 de ani avea o relaţie cu soţul atacatoarei şi acesta ar fi şi motivul crimei. "Avea o relaţie cu el. Se ducea într-una la el după bani, că el avea pensie bună şi ea era sărmană", povestesc sătenii.

Un şofer a găsit-o pe femeia bătută în şanţ şi a crezut că a fost lovită de o maşină. "A întrebat-o dacă a dat maşina peste ea... Doar ce a apucat să spună că nu a dat nicio maşină peste ea şi atât. A întrebat-o dacă a bătut-o cineva, dar n-a mai putut să vorbească absolut nimic", mai povestesc oamenii.

Femeia a fost dusă de urgenţă la spital. Avea însă hemoragie puternică şi nu a supravieţuit operaţiei. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi acum pentru crimă. Minorul este considerat principalul suspect şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar mama sa, complice la crimă, este cercetată în stare de libertate.

"Copilul este luptător de performanaţă. A făcut judo, lupte, karate şi, după câte am înţeles, a ştiut unde să-i dea şi din câteva lovituri a pus-o jos şi acolo a rămas, în şanţ", a povestit unul dintre săteni, pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel