Ultimul meci al lui Messi la PSG, un fiasco total. Echipa a pierdut pe teren propriu 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Messi la Aston Villa, mutare surpriză. Portarul Argentinei a promis să-l aducă în Premier League
Messi la Aston Villa, mutare surpriză. Portarul Argentinei a promis să-l aducă în Premier League
Sâmbătă seara, Paris Saint-Germain, campioana Franţei, a suferit o înfrângere în faţa echipei Clermont cu scorul de 2-3 pe Parc des Princes. Acesta a fost ultimul meci disputat de starul argentinian Lionel Messi în tricoul parizian.

PSG a avut iniţiativa în această partidă care a contat pentru ultima etapă a sezonului din prima ligă franceză de fotbal, conducând cu 2-0 prin golurile marcate de Sergio Ramos în minutul 16 şi de Kylian Mbappe dintr-un penalty în minutul 21. Cu toate acestea, oaspeţii au revenit şi au restabilit egalitatea până la pauză, prin golurile lui Johan Gastien în minutul 24 şi Mehdi Zeffane în minutul 45+1. Apoi, în partea secundă a meciului, Clermont a înscris golul victoriei prin Krejohn Kyei în minutul 63.

Singura bucurie pentru parizieni a fost faptul că Mbappe a obţinut titlul de golgheter al sezonului în Ligue 1 pentru al cincilea an consecutiv, înregistrând un total de 29 de goluri. Astfel, el a egalat performanţa legendarului atacant al echipei Olympique Marseille, Jean-Pierre Papin.

Înaintea acestui meci, Paris Saint-Germain a confirmat oficial plecările lui Lionel Messi şi Sergio Ramos, foştii căpitani ai echipelor FC Barcelona, respectiv Real Madrid, care au ajuns la finalul contractului cu clubul parizian.

Într-un alt meci, AJ Auxerre, echipă în care evoluează portarul român Ionuţ Radu, a suferit o înfrângere pe teren propriu în faţa echipei Racing Lens cu scorul de 1-3, ceea ce a dus la retrogradarea în liga secundă. Astfel, AJ Auxerre a încheiat sezonul pe locul 17, cu un punct mai puţin decât FC Nantes (locul 16), care a obţinut o victorie la limită în partida cu Angers cu scorul de 1-0.

Clasament final în Liga 1 franceză


1. Paris Saint-Germain 85 puncte (campioană)
2. Racing Lens 84
3. Olympique Marseille 73
4. Rennes 68
5. Lille OSC 67
6. AS Monaco 65
7. Olympique Lyon 62
....
16. FC Nantes 36
17. AJ Auxerre 35
18. AC Ajaccio 26
19. Troyes 24
20. Angers 18

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel