Ultimul careu Saturn - Uranus. ”Nimic nu este sigur, totul se poate schimba de la o zi la alta”. Primii vizați
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay ilustrativ
foto pixabay ilustrativ
Începem să resimțim ultimul careu Saturn-Uranus, când totul se zguduie și nimic nu mai este sigur. 

În luna septembrie, este activ ultimul careu dintre Saturn și Uranus. Anul trecut, de trei ori s-a produs acest careu, după cum a notat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: 17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie. De această dată, careul nu se mai produce la grad perfect, dar ”se resimte și se va simți!”. Uranus este în Taur, iar Saturn este în Vărsător. Careul dintre cele două își va face simțită puternic prezența de la jumătatea lunii septembrie până în primele săptămâni din octombrie. 

”Uranus în Taur ne-a adus schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, din 2019. Saturn în Vărsător s-a axat pe comunitate, colectivitate, drepturile și libertățile noastre. Uranus zguduie tot ce e sigur, dar, în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor, despre un viitor care nu mai știm cum arată” spune astrologul DCNews și Astrosens, care atrage atenția că ”atunci când vorbim despre un careu, vorbim despre o tensiune, de o nevoie interioară de a schimba ceva”. ”Acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaj fix în astrogramă, de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit să vă uitați la tot ce s-a întâmplat anul trecut radical în viața voastră, la lucrurile de care ați tras cu dinții, s-au întâmplat și n-ați știut să le gestionați” transmite Daniela Simulescu. Acum e momentul să vă dați seama că ”nimic nu este sigur” și să analizați, la rece, de ce s-a întâmplat acel eveniment în viața voastră. 

Prin acest ultim careu, trebuie să accepți, de fapt, că ”totul se poate schimba de la o zi la alta”.

Pe de altă parte, de când va intra Saturn în Pești, ultimul semn al zodiacului, până când va ajunge apoi în Berbec, ani mai târziu, ”lumea de dizolvă”, spune astrologul. Pentru a te elibera de trecut și a merge mai departe, în viitor, eliberat, acum e momentul să renunți la niște lucruri, iar aceste sfaturi ale astrelor vin în principal pentru Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. 

Vezi mai mult în video: 

Horoscopul zilei de marți, 13 septembrie

Berbec

Reîntâlnirile cu oamenii din trecutul tău vor părea speciale la început. Dar nu este cazul să îți pierzi simțul obiectiv în ceea ce îi privește. 

Taur

Încurcăturile de la serviciu vor avea toate soluții. Doar că va fi greu să își asume cineva o decizie importantă și neplăcută. 

Gemeni

Îți priește retrogradarea lui Mercur pentru că îți oferă mai multe fațete ale unei situații. Este important să le observi pe toate. 

Rac

Te implici prea mult în problemele de la serviciu și îți neglijezi familia. Sau invers. Astrele îți recomandă să nu uiți de nevoile tale. 

Leu

Ar fi bine să scrii mai mult decât să vorbești. Memoria îți va juca feste și trebuie să te asiguri. Evită discuțiile în contradictoriu. 

Fecioară

Ai așteptări mari de la oamenii importanți din viața ta. Mai ales de la șefi. Dar astrele îți atrag atenția că nu ai nevoie de validarea lor. 

Balanță

Primești încurajări. Dar doar vorbe și atât. Ai vrea și mai mult sprijin concret. Dar cu siguranță te poți descurca și fără.

Scorpion

Ai nevoie de prioritizare la locul de muncă. Procrastinarea nu face decât să te țină captiv în problemele tale. 

Săgetător

Mercur retrograd îți joacă diverse feste. Când îți este lumea mai dragă, exact atunci apare o amânare sau o anulare. 

Capricorn

Te zbați prea mult și nu este cazul. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Trebuie să împaci și copilul interior, dar nu în mod exagerat. 

Vărsător

Te chinui să vezi totul într-o nuanță de roz. În sinea ta știi că unele situații sunt gri. Fuga și neacceptarea nu te vor ajuta cu nimic. 

Pești

Treci de la o extremă la alta. Când ești detașat, când super implicat. Și vei obosi repede. Deci asigură-te că îți iei o pauză din când în când. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel