”ULTIMA transmisiune”. Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a făcut un anunț important, luni seară, la Antena 3. 

În ultima perioadă, Mihai Gâdea nu a mai fost prezent în studioul Antena 3, fiind în SUA pentru alegerile care au avut loc pe 3 noiembrie.

Întrebat, luni seară, de către Sabina Iosub care a fost cel mai tensionat și important moment din SUA, Mihai Gâdea a răspuns astfel: „Tensiunea a fost în mod special înainte de alegeri. Tensiunea era absolut uriașă! Aș spune că și după alegeri, în noaptea respectivă, când lucrurile nu erau deloc clare, a fost o tensiune foarte mare. A continuat și a doua zi, când veneau voturile prin corespondență. Tensiunea nu a trecut cu totul în momentul de față. Am transmis bucuria din orașele democrate, dar, totuși, 71 de milioane de americani au votat cu Donald Trump. Această tensiune rămâne și va fi important de văzut care va fi atitudinea lui Trump”, a spus Mihai Gâdea.

„Este ultima transmisiune live pe care o fac din Statele Unite și vreau să mulțumesc tuturor colegilor care au fost implicați în acoperirea acestui eveniment. (...) Vom avea și alte lucruri de arătat, de povestit când ne întoarcem acasă”, a subliniat Mihai Gâdea. 

VEZI ȘI: Răzvan Dumitrescu, ANUNȚ aproape de miezul nopții legat de Mihai Gâdea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel