Dominique Strauss-Kahn, arestat pentru tentativă de viol. Cererea de eliberare pe cauţiune a fost repinsă. Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare, declara acesta cu o lună în urmă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fmi
fmi

Judecătorul instanţei din Manhattan a respins cererea de eliberare pe cauţiune a directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn.

Procurorii americani ceruseră în instanţă menţinerea în detenţie a directorului FMI şi respingerea posibilităţii eliberării pe cauţiune, în timp ce avocaţii apărării doreau eliberarea contra unei cauţiuni de un milion de dolari.

În paralel, FMI a comunicat că Strauss-Kahn a plătit sâmbătă cazarea la Hotelul Sofitel din New York, mai precis 525 de dolari. "Din ceea ce ştiu, tariful camerei a fost de 525 de dolari şi a fost o călătorie privată a directorului general", a declarat William Murray, purtătorul de cuvânt al FMI.

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost adus luni la un tribunal din New York pentru a fi audiat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc. Dominique Strauss-Kahn a fost arestat sâmbătă la New York, fiind acuzat de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, după ce o cameristă l-ar fi denunţat.

Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare

Directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, evoca în aprilie, într-un interviu acordat ziarului Liberation, că relaţiile sale cu femeile sunt un punct slab în perspectiva candidaturii la alegerile prezidenţiale din Franţa, programate în 2012.

Întrebat în aprilie în legătură cu eventuala sa candidatură în alegerile din 2012, Strauss-Kahn răspunsese că punctele sale slabe erau: "banii, femeile şi originea evreiască".

"Da, îmi plac femeile, şi? De mulţi ani de vorbeşte de existenţa unor fotografii de la presupuse orgii, dar nu au publicat nimic. Să le arate!", declara el.

Dominique Strauss-Kahn evoca şi posibilitatea unei înscenări, "cu o femeie violată în vreo parcare căreia i s-ar promite 500.000 sau un milion de euro pentru a inventa o asemenea poveste".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel